On viittaus siihen miten käytän 1/2 vapaasta ajastani. Eli pelaamalla Zelda: Phantom Hourglassia. Hauskaa on. Lukuunottamatta sitä jos alan jumittaa satunnaista puzzlea, joita tällä hetkellä on ollut kaksi. Huijasin :'>  Tekisi myös (pitkästä aikaa) mieli pelata Odin Sphere oikeasti loppuun. (Jotta saisin ne parit loppuun jotka haluan, nghh..)

^Suosittelen kumpaakin peliä. Jos sattuu löytämään ja omistamaan joko PS2:sen tai DS:n. Zeldassa on kaikkea hauskaa pikku nyherrettävää ja käyttää mielestäni DS:n "erikoisuutta", kosketusnäyttöä ja kynää. Odin Sphere on hiton todella kaunis. Siksi. (No, onhan muutakin. Mutta tuo on se ensimmäinen ja ykkönen.)

Elokuviakin on tullut katsottua, Avatar viimeisimpänä. Näin aasinsiltana sanon, että se oli huumetta silmille. Pitäisi varmaan katsoa myös 3D:nä jotta saisi vielä enemmän irti. Olihan se myös juonellisesti kiinnostava, tosin sisäinen luonnonsuojelijani koki traumoja (mikä kylläkin taisi olla ihan tarkoitus.) ja nauroin joillekkin... eh, eeppisimmille kohtauksille.

Toinen viime aikoina katsottu elokuva on näin minulle tutumpana, tadah, animea. "SUMMER WARS" oli aivan älyttömän hyvä. Koskapa tätä ei (jännä kyllä *sarcasm*) ole lisensoitu Suomeen, se tuli katsottua netin välityksellä enkkusubeilla joiden alta kajasti korealainen hardsub... Kuvalaatu oli mitä oli ja noh.... MINÄ SILTI RAKASTIN SITÄ <3  Haluaisin DVD:n mutta voi olla vähän hankalaa ;A;

en.wikipedia.org/wiki/Summer_Wars

En nyt tee mistään kuitenkaan pitempää katsausta, harvempi muutenkaan lukee XD

 

Katsokaa alitajuntani virtaa joululoman ajalta: