Hmmhmm. Keskiyö ja minä teen blogin näin niinkuin heräteostoksena. Ulkona vielä sataakin ja netti pätkii. Mutta minkäs sille mahtaa.

Joku pieni ääni päässä sanoo että minun pitäisi olla nukkumassa, koska edelliset illat ovat myös olleet aika pitkälle tietokoneella istumista tai lukemista. Mutta jotenkin ei tee mieli, ennen koulun alkua haluaisi ennemminkin tehdä mitä lystää... Mutta ei se oikein toimi kun äiti tupsahtaa aamulla huutamaan hereille, hihkuu sen mitä pitäisi päivän aikana tehdä ja painuu töihin. Ei se kyllä paljon ole, pitäisi olla iloinen että saa oikeastaan olla enemmän omissa oloissaan kuin muut. Itse vaikutankin omaan silmääni laiskalta ja aika uusavuttomalta, joka silloin tällöin yrittää päteä. No jaa, minkäs sille voi, oma syynihän se on.

Nyt olen jo tässä merkinnässä käyttänyt pariin kertaan "minkäs sille voi"-tyylistä lausetta.... Aijjaijjai, kun olen selkärangaton ihminen.

Näkisinköhän lepakoita jos menisin ulos? Pikkusisko näki niitä viimeyönä (niin hyvin kuin on mahdollista hämärässä), joten olisi mukava tarkistaa josko niitä oikeasti olisi siellä. Tosin hilluminen yöpaidassa ulkosalla keskellä yötä on vähän.... Noh joo. Taidan ainakin kurkata. Voi kyllä olla ettei ihan vielä...